JUNTA

ENTRENADORS

DOCUMENTS

Voluntaris

Quotes 23-24

Història

LA CREACIÓ DEL CLUB

L’Esquí club Arinsal-Pal va constituir-se ara fa 40 anys, en una reunió en la qual es va nomenar la Junta Directiva que  des d’aleshores hauria d’afrontar les  directrius d’aquesta organització.
En aquell acte formal els assistents a l’Assemblea van designar les persones que ocuparien el següents càrrecs:
PRESIDENT: Sr. Francesc Baró.
SOTS PRESIDENT: Sr. Jordi Serra.
SECRETARI: Sr. Josep Maria Cordellana.
TRESORER: Sr. Francesc Gaset.
VOCALS: Sr. Antoni Garrallà, Sr. Josep Maria Gelabert, Sr. Jaume Ros, Sr. Fermí Call, Sr. Jordi Troguet i Sr. Jesús Jiménez.

t

ELS PATROCINADORS

La difusió de les notícies, les informacions destacades i les diferents activitats que  l’Esquí Club duia a terme es recollien en una revista i que durant els primers anys de singladura del club va ser patrocinada pel  Sr. Hugh Garner.

Història

de on venim!

Aquesta iniciativa tan pionera va poder esdevenir un fet real gràcies a la feina i dedicació de les persones que hi treballaven però tot esforç hauria estat inútil sense les aportacions econòmiques d’ETEASA  – formada per la Direcció de les diferents Estacions d’Esquí existents al Principat-  i l’Estació d’Esquí de Pal.
Ambdues organitzacions  van materialitzar el projecte, van fonamentar les bases econòmiques del club i van possibilitar el seu funcionament autònom, perquè cada temporada feien una aportació  de 400.000 pessetes cadascuna.
Una altra important contribució pel que fa les finances del club la van constituir  les quotes  que els socis satisfeien cada any.
En un principi les quantitats eren  de 500 i 1000 pessetes que havien de fer-se efectives segons  dos trams d’edat: els més joves de 18 anys i els que ja els havien complert; a més d’aquestes dues categories, existia la de soci protector i que comportava l’aportació de 10.000 pessetes.

Història

LES COMPETICIONS

Les primeres activitats esportives i les competicions van tenir lloc durant la  temporada de l’hivern del 1983 i la primavera del 1984.

Els dies 17 i 18 de desembre va organitzar-se la primera cursa d’eslàlom paral·lel, i la primera cursa social va tenir lloc el dia ú d’abril del 1984 a les pistes de Pal.

L’entrenador oficial de l’Esqui Club era el Sr. Patrick Toussaint.

CLUB

Junta ECAP

President: Daniel Escabros Formenti

Vice-President: Jordi Carchat Formenti

Secretari: Xavier Royo Ferrer

Vocal: Carolina Garralla

Vocal: Tomàs Mijares Boeckh-Behrens

Vocal: Jordi Tàpies Ibern

Vocal: Joaquin Gil Medina

Vocal: David Roger Henri Rous

Vocal: Jaume Planella Saldes

Vocal: Gemma Pujal Reyes

Vocal: Laura Rossell Canut

Tomàs Mijares Boeckh-Behrens

Vocal

Ferran Naudi D’Areny Plandolit

Secretari

Jordi Carchat Formentí

Vice -President

Daniel Escabros Formenti

President

CLUB

ENTRENADORS

ENTRENADORS FIXES:

Cap d’entrenadors: Joan Carchat Formenti – Monitor nacional d’esqui alpí de formació EFPEM.

Entrenador Grup Tecnificat: Gianluca Gambrioli – Entrenador nacional d’esqui alpí de formació EFPEM.

Daniel Escabros Formenti

President

Jordi Carchat Formentí

Vice -President

Ferran Naudi D’Areny Plandolit

Secretari

Tomàs Mijares Boeckh-Behrens

Vocal

ECAP

DOCUMENTS

Disciplinari

Potenciar el nivell d’esquí i competició dels corredors i millorar la qualitat de l’entrenament. – Garantir els mitjans materials i humans necessaris per a la practica de l’esquí de competició. – Adaptar la practica esportiva a les necessitats dels corredors. Recomanacions per former part de la estructura de competició: – 25 dies d’esquí de pretemporada pels Infants II (maig – juny). – 21 dies d’esquí de pretemporada pels Infants I. – De 65 a 70 dies d’esquí durant la temporada d’hivern ( en funció de les condicions climatològiques). – Participar a totes les curses d’Andorra. – El corredor ha de seguir el programa físic tot l’any. Criteris pels corredors que formen part de l’equip de competició: Solament poden former part de l’equip de competició els corredors que son Infants I i Infants II. Criteris per punts FAE: Pollets A que passin a Infants I: 401 PUNTS femení i 351 PUNTS masculí. Infants I 1er. Any: 256 PUNTS femení i 351 PUNTS masculí. Infants I 2n any: 201 PUNTS femení i 311 PUNTS masculí. Infants II 1er. Any: 111 PUNTS femení i 221 PUNTS masculí. Infants II 2n any:76 PUNTS femení i 201 PUNTS masculí. Els informes escolars han de ser satisfactoris. Els corredors de l’equip de competició s’han de presentar a tots els tests físics que convoqui el club, llevat d’una causa justificada. Els corredors de competició estant sotmesos i han de complir amb el reglament esportiu i disciplinari de competició, en cap cas ha d’haver estat sancionat en mes de tres faltes lleus, una falta greu i cap falta molt greu en el període d’un any. Els corredors Infants II que vulguin passar al VALLNORD JÚNIOR TEAM hauran de seguir tots els criteris establerts, testos físics, informes escolars i avaluació tècnica positiva del club. Senten que qualsevol corredor del programa competició que no compleixi en qualsevol dels criteris establerts tot i com indica el següent document quedara automàticament exclòs del programa i no optarà a cap ajut que el programa de competició contempli. En funcions dels resultats es podran establir beques si els recursos del club son òptims i ho permeten.

Alpi

Clica a sobre mes obtenir més info

ECAP

VOLUNTARIS

Benvolguts voluntaris.
Us convidem a formar part de tots els nostres esdeveniments esportius, ja que la vostra ajuda fa que un esdeveniment sigui realment tot un èxit.
Si us engresca la neu, les curses, els nens, si voleu fer país, parròquia aquest és el teu lloc.

t

ECAP

FES-TE VOLUNTARI!

ECAP

QUOTES 23-24

**IMPORTANT PRESENTAR AL MOMENT DE LA INSCRIPCIÓ:

  • Certificat metge oficial, desde la categoria u8;
  • Certificat metge per categories prepollets nivell 1 i nivell 2;
  • Passaport o dni;
  • Carnet de la cass;
  • Assegurança privada per no residents.

Formes de pagament:

  • Visa una sola vegada;
  • Ingrés bancari una sola vegada;
  • Remesa en un total de 4 vegades – la primera serà el 1 de desembre